Badkamer renovatie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze badkamer renovaties:

Badkamerrenovatie Mol

Badkamer renovatie

Bij deze klant mochten we de kelderruimte omtoveren naar een wasplaats, badkamer en toiletruimte!  Boven het ligbad werd een nis voorzien met verlichting.  In de inloopdouche werd gebruik gemaakt van een op maat gemaakte anti-slip vloer en een zwevende zitbank in graniet.

Badkamerrenovatie Lommel

Badkamer renovatie 1

Bij deze totaalrenovatie te Lommel werden overbodige muurtjes weggehaald en werd het niveauverschil van de vloer aangepakt.  Met als resultaat een grote open en gezellige badkamer met veel opbergruimte!

Badkamerrenovatie Mol

Badkamer renovatie 2

Bij deze klant plaatsten we een nieuw meubel incl. spiegel met ledverlichting en een inloopdouche. Het bestaande hoekbad werd afgewerkt met een boord in arduin, een badrandkraan en bijpassende gelakte badmantel.

Badkamerrenovatie Mol

Een superlange en smalle badkamer van 180cm!  Ook hier slaagden we er in om een mooie grote inloopdouche, ophangtoilet en een meubel met veel opbergruimte te creëren.  Geen kleine stofhoekjes en kantjes om te dweilen, alles werd aaneensluitend ontworpen, praktisch op alle gebied!

Badkamerrenovatie Lommel

Een strakke en verfijnde badkamerrenovatie te Lommel.  Het meubel bestaat uit onderhoudsvriendelijke greeploze wit blinkend gelakte deuren.  De gebruikte natuursteentegels in de douche werden doorgetrokken tegen de muur en tegen de ophangwc, zodat het een mooi geheel vormt.

badkamerrenovatie Bree

Deze sfeervolle badkamer realiseerden we bij warme mensen in Bree.  Het werd een complete make-over, met een praktische inloopdouche onder het schuine dak.  Voor de verwarming werd er gekozen voor een stijlvolle zwarte handdoekdroger en een infrarood paneel tegen het plafond.

badkamerrenovatie Mol

Een kleine ruimte, met schuin plafond incl. velux, dat van laag naar superhoog verloopt…  Ook dat vormt geen probleem!  Om de ruimte open te trekken werd gebruik gemaakt van een wit plafond met extra verlichting en extra grote tegels.  In het meubel werd voldoende opbergruimte voorzien o.a. door de praktische spiegelkasten.

badkamerrenovatie Mol

In deze badkamer werd er gekozen voor een ophangbidet en ophangwc.  Het meubel werd op maat gemaakt naar wens van de klant met greeploze deuren.

badkamerrenovatie Mol

Bij deze totaalrenovatie installeerden we een inbouw doucheset van Grohe.  Deze zorgt ervoor dat elke douchebeurt een ontspannende welness ervaring wordt.  De doucheset bestaat uit een hoofddouche, een handdouche en wandhouder.

badkamerrenovatie Ham

Bij deze klant toverden we de slaapkamer om naar een praktische tweede badkamer!  Onder het schuine dak realiseerden we een inloopdouche met sunshower.  Omdat het niet mogelijk was om een extra afvoerleiding te plaatsen werd er bij de ophangwc een vermaler geplaatst.

badkamerrenovatie Ham

Door het plaatsen van een sunshower en een whirlpool bad werd deze badkamer een echte welness ruimte.  De inbouw doucheset zorgt voor het ultieme gebruiksgemak.  De kraan kan op afstand bediend worden, zodat je nooit onder het koude water terecht komt.

badkamerrenovatie Lommel

Onder de 2 schuine daken creëerden we een badmeubel, een inloopdouche en een bad.  Deze badkamer is klaar voor de toekomst!

nieuwbouw scherpenheuvel

In deze nieuwbouw woning te Scherpenheuvel plaatsten we een ruime badkamer met vrijstaand bad.  De inloopdouche werd afgewerkt met graniet.

Badkamerrenovatie hamont

In deze badkamer werd zowel de vloer als de muur afgewerkt met graniet.  In de aparte wc ruimte werd in dezelfde stijl doorgetrokken.

Badkamerrenovatie Mol

In deze landelijke badkamer werd gekozen voor een ruime inloopdouche met vaste wand.  De verwarming van de klant weg mee ingewerkt in het meubel.  De riviersteen wastafel maakt het geheel af.

Badkamerrenovatie Geel

Het werkblad, de muren en de vloer van deze badkamer werden afgewerkt met graniet.  De inloopdouche werd in een nis geplaatst en afgewerkt met een schuifdeur.

Badkamerrenovatie LOMMEL

Bij deze badkamer werd elke ruimte optimaal benut, zowel de inloopdouche als het bad werden geplaatst onder het schuine dak.

Badkamerrenovatie LOMMEL

Bij deze badkamerrenovatie in Lommel installeerden we een praktische inloopdouche, de bestaande muren van de oorspronkelijke douche bleven staan.  In het meubel werd in de spiegel en de plint led verlichting gemaakt.

Badkamerrenovatie Peer

Ook deze totaalrenovatie in Peer was volledig naar wens van de klant.  In de inloopdouche werd de vloer afgewerkt met  graniet uit één stuk.  De sunshower en de Grohe regendouche zorgen voor de ontspanning na een drukke werkdag.

Badkamerrenovatie Mol

In deze badkamer werd er een gebruiksvriendelijke inloopdouche geplaatst met zitbank en een schuifdeur.  De op maat gemaakte anti slip vloer in graniet zorgt ervoor dat onaangename valpartijen verleden tijd zijn.

Badkamerrenovatie Hechtel

In deze inloopdouche werden de tegels van op vloer doorgetrokken naar de douche.  De wastafel uit graniet sluit aan bij het op maat gemaakte badmeubel.

Badkamerrenovatie Mol

Badkamerrenovatie Leopoldsburg

Deze badkamer werd door een totaalrenovatie volledig heringericht.  Waar vroeger de douche stond installeerden we praktische inbouwkasten.  Het vrijstaande bad werd mee geïntegreerd in het ontwerp.  In de nieuwe douche plaatsten we in de hoek een sunshower.

Badkamerrenovatie Mol

In deze lange, maar smalle badkamer van 200×300 slaagden we er in om zowel een inloopdouche als bad te plaatsen!  Door het gebruik van een douchedeur blijft er voldoende ruimte over.

Badkamerrenovatie Mol