KEUKENS

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze gerealiseerde keukens :

Keuken Paal

keuken renovatie

Bij deze keuken werd de bestaande ruimte  heringedeeld.  Er werd een muur uitgebroken, nieuw raam en plafond geplaatst… Als kers op de taart plaatsten we deze greeploze keuken met inschuifbare vouwdeuren.

Keuken nieuwbouw Scherpenheuvel

Bij één van onze vaste klanten te Scherpenheuvel installeerden we deze prachtige moderne keuken met een wit werkblad in composiet.  De greeploze gelakte deuren zorgen voor een streeploos onderhoud.  De hoge kasten werden voorzien van praktische binnenladen.

Keuken Houthalen

Keuken Leopoldsburg

keuken renovatie 1

Deze gezellige keuken plaatsten we in Leopoldsburg.  De keuken werd op maat van de klant ontworpen, veel bergruimte, een ruim keukeneiland en het werkblad op hoogte.

Keuken nieuwbouw Lommel

keuken renovatie 1

In deze nieuwbouw woning plaatsten we een keuken voor optimaal gebruiksgemak.  Er werd gebruik gemaakt van greeploze gelakte deuren voor een tijdloos en strak resultaat en een werkblad in graniet. 

Keuken nieuwbouw Houthalen

keuken renovatie 2

Deze landelijke keuken werd op maat en naar wens van de klant gemaakt.  De tussenbouw spoelbak in graniet en de wijnrekjes zorgen voor een mooie uitstraling.  In de dampkapmantel werd er in de zuilen handige opbergruimte voorzien.

Keuken Hechtel

In deze kinderopvang in Hechtel realiseerden we deze praktische greeploze keuken.  De muren van de volledige ruimte werden bekleed met muurplaten, in hetzelfde materiaal als het werkblad.  Ook de vloer en het plafond werden door onze vakmensen vernieuwd.  Voor het gebruiksgemak werden er 2 vaatwassers in de kolomkasten op hoogte geplaatst.

Keuken St. Huibrechts Lille

Bij deze renovatie werd de muur tussen de twee ruimtes weggehaald.  In de vrijgekomen ruimte plaatsten we deze mooie landelijke keuken.

Keuken renovatie Mol

keuken renovatie

Bij deze keukenrenovatie werden de bestaande kasten behouden.  Er werden enkele kasten tussen uitgehaald en in de vrijgekomen ruimte plaatsten we 2 flessenrekjes, een vrijstaande cuisinière en een bijpassende gelakte dampkapmantel.  Onder de hangkasten werd extra verlichting geplaatst, en het werkblad werd vervangen door graniet.  De nieuwe spoelbak in porselein en bijpassende kraan maken het plaatje compleet.

Keuken Balen

Voor extra verlichting op het werkblad werden er onder de hangkasten led strips voorzien.  Het werkblad in formica werd doorgetrokken als muurplaat, waardoor het een mooi en onderhoudsvriendelijk geheel werd.

Keuken Bree

Door de combinatie van 2 kleuren werd deze keuken het perfecte plaatje.  Er werd gebruik gemaakt van gelakte deuren in combinatie met melamine eik.  De tussenbouwspoelbak werd in graniet gemaakt.

Keuken Lommel

De plaatsing van een plafondunit zorgt voor een tijdloos en strak resultaat.  Voor het gebruiksgemak werd de oven op werkbladhoogte ingebouwd.

Keuken Leopoldsburg

Dit appartement dat verhuurd wordt had nood aan een opfrisbeurt.  We plaatsten er een nieuwe moderne keuken in betonlook met een werkblad in houtimitatie.

Keuken St. Huibrechts Lille

Bij deze totaalrenovatie werden eerst de leidingen en de elektriciteit aangepakt.  Op de vloer plaatsten we parkettegels en het plafond werd afgewerkt met gyproc met voldoende spots.  Samen met de decortegels vormt de houtlook keuken een mooi geheel.

Keuken Hamont

Keuken Lommel

Bij onze klant in Lommel staat deze mooie keuken.  Voor voldoende verlichting werd er boven de keuken een luifel met spotjes voorzien.  Het plafond en de vloer werd ook vernieuwd.

Keuken Koersel

Midden in de groene omgeving van Koersel staat deze mooie op maat gemaakte landelijke gelakte keuken.  De klanten kozen voor een werkblad in jasberg graniet.

Keuken Mol

Bij onze klant in Mol plaatsten we deze ruime keuken.  Op de spoelbak werd een vensterkraan geïnstalleerd, deze kan plat gelegd worden, zodat het raam nog steeds volledig geopend kan worden.

Keuken Mol

In deze keuken werd er gebruik gemaakt van gelakte deuren in combinatie met deuren in betonlook.  Beide werden greeploos uitgevoerd. 

Keuken Koersel

Deze gezellige keuken staat in Koersel.  De gelakte deuren kregen een warme taupekleur.  

Keuken nieuwbouw Meerhout

Keuken Mol

In deze keuken plaatsten we nieuwe vloer, verlegden we de leidingen en installeerden we een nieuwe verwarming.  Onder de hangkasten werden ledstrips geplaatst voor voldoende verlichting op het werkblad.