Over ons

Welkom bij Faes in Lommel!  Bij ons kan u terecht voor de renovatie of totaalrenovatie van al uw projecten!

De firma Faes NV is een familiebedrijf met een lange geschiedenis.  In 1948 werd de firma opgericht door Jean Faes en Anna Bloemen in Kerkhoven, onder de naam Faes – Bloemen, toen gespecialiseerd in meubelen en textiel.

De kinderen van Jean namen de meubel- en textielzaak over van hun vader.  De vraag naar keukens en badkamers werd steeds groter, waardoor de broers Leon en Jean-Pierre samen met hun echtgenoten Maria en Chris de zaak verder uitbouwde en de toonzaal verhuisde van Kerkhoven naar de Stationsstraat in Lommel.

Ook de productie werd uitgebreid door de aankoop van ons magazijn en schrijnwerkerij op het industrieterrein in de Berkebossenlaan te Mol.  Hier worden tot op de dag van vandaag onze keukens en badkamers gemaakt.  Alle voorbereidende werken gebeuren hier onder één dak: kasten op maat maken, maar ook spiegels snijden, graniet verzagen en polieren, …

De kinderen van Leon en Jean-Pierre groeiden op in het bedrijf en Koen, Jan, Wim, Anne en Caroline zijn vandaag actief in de firma.

Met meer dan 70 jaar ervaring haalt u met Faes NV een partner in huis die gespecialiseerd is in het maken van keukens, badkamers en maatkasten, met de mogelijkheid van plaatsing van A tot Z.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de realisatie van uw project!